Bestuur en contactpersonen

Voorzitter: vacant

Gaby Goudzwaard: Vicevoorzitter

Janet Aalderink: Secretaresse

Tineke Schutte: Penningmeester

Coördinatoren:

Henk Durenkamp: Tennis

Jan Tolhoek: Voetbal

Viveka Schuiling: Ritmische Gymnastiek

Gaby Goudzwaard: Badminton

Peter van de Ruitenbeek: Darten

vacant: Rolstoelbasketbal

Overige contactpersonen

Lieke v/d Berg: Vertrouwenspersoon

Jan Tolhoek: Ledenadministratie

Nathalie van Herwaarde: Website

[email protected]
Tineke Beuving: Club redactie

(e-mailadressen volgen nog)

Onze sportcoördinatoren stellen zich voor:

Hallo, Ik ben Jan binnen Flevostar ben ik de coördinator zaalvoetbal. In 2004 ben ik als spelend Lid binnengekomen in het jeugdteam van Flevostar omdat ik niet terecht kon bij een reguliere voetbalvereniging. In de jaren die volgden ben ik altijd met veel plezier naar de wedstrijden en trainingen gegaan. Ik ben op vele niveaus kampioen geworden met mijn team maar wat natuurlijk het allerbelangrijkste is dat ik vooral een hele hoop plezier gehad heb. In totaal heb ik ongeveer 10 jaar op doel gestaan.

Na een blessure aan mijn knie ben ik in 2015 het bestuur ingegaan van onze mooie vereniging. Hier pak ik van allerlei klusjes op maar mijn voornaamste verantwoordelijkheid is de zaalvoetbal.

Nu hou ik contact met een vereniging in Zwolle waar wij met regelmaat wedstrijden in toernooien voetballen. Daarnaast probeer ik ook wedstrijden In Dronten te organiseren met als hoogtepunt elk jaar het Jan van Heerde toernooi. Dit zaalvoetbaltoernooi komt aan het eind van ons speelschema. Op dit toernooi komen naast de teams die wij kennen van de wedstrijden in Zwolle ook teams bij ons uit de buurt. Dit zijn zowel voetbalverenigingen als tehuizen en dagbestedingen.

Tijdens mijn bestuurswerk nu haal ik heel veel energie en plezier uit het feit dat Iedereen ze met zoveel plezier aan het sporten is. Dat Iedereen zich zo welkom voelt is echt wel uniek voor een sportvereniging. Het is zo gigantisch belangrijk dat Iedereen de kans krijgt om te sporten. Niet alleen voor de beweging maar ook voor het sociale contact eromheen.

Wil jij graag komen kijken of heb je andere vragen?

Stuur een mailtje naar [email protected] en we spreken elkaar snel!

Hoi,

Ik ben in 1947 geboren in het dorpje Wehe-Den Hoorn in de provincie Groningen. Ik heb 1 zus en 4 broers. In 1964 ben ik gehandicapt geraakt als gevolg van een ongeval (bovenbeen amputatie). Vanaf dat jaar heb ik altijd aan sport voor mensen met een beperking gedaan. Eerst 10 jaar zitvollybal in Groningen (competitie). In 1974 zijn mijn vrouw en ik naar Lelystad verhuist en ben ik direct op zoek gegaan naar sportmogelijkheden. Dat is eerst 3 jaar Bussum geworden  (zitvollybal), daarna 15 jaar Ermelo (zitvollybal en rolstoelbasketbal ) en daarna 5 jaar Lelystad (zitvolleybal). Daarna Dronten (rolstoelbasketbal, badminton en tennis). In Lelystad ook nog 25 jaar actief geweest bij de kanoclub. Nu alleen nog tennis in Dronten. In Lelystad heb ik tot mijn 65e jaar administratief werk gedaan bij overheidsbedrijven. Wij hebben 1 kind en 3 kleinkinderen. Gelukkig zijn mijn vrouw en ik nog gezond en is het elke dag genieten van onze vrijheid en het gezin van onze zoon en schoondochter.

Groetjes,

Henk Durenkamp

Hallo,

ik ben Viveka Schuiling en mag binnen Flevostar de lessen ritmische gymnastiek (RG) verzorgen. Sinds de basisschool ben ik (naast toestelturnen, jazzdans en klassiek ballet) al bezig met het beoefenen van deze mooie sport en nam vroeger vaak deel aan wedstrijden. Naderhand ben ik in Kampen aan verschillende uiteenlopende niveau’s en leeftijden gaan lesgeven bij reguliere groepen.

Doordat met mijn man bij Flevostar ging sporten bij het rolstoelstoelbasketbalteam, kwam ik in contact met deze leuke vereniging. Ik kwam in het begin vaak even mee om te kijken, maar vond het zelf ook erg leuk en ben deze sport toen zelf ook gaan beoefenen en train dus wekelijks mee zittend in een rolstoel.

Ik ben overdag werkzaam als activiteitenbegeleidster en zodoende heb ik kennisgemaakt met zeer uiteenlopende doelgroepen. Nadat ik een poosje in Kampen gestopt was met lesgeven begon het toch weer te kriebelen, al wilde ik wel iets nieuws uit proberen! Zodoende kwam ik op het idee om een groep te starten bij Flevostar waarbij nu voor het eerst ook deelnemers met een beperking konden gaan genieten van deze mooie sport.

Vanaf dag 1 bleek dit een succes en geef ik iedere week weer met veel plezier  les aan de meisjes/ dames. Mannelijke deelnemers hebben we vooralsnog niet, maar ook zij zijn welkom hoor!

Misschien zie ik jullie in de gymzaal,

Groetjes Viveka

Hallo,

Mijn naam is Gaby Goudzwaard, ik ben geboren in het mooie Zeeland in 1946.

Door mijn werk bij de Waterpolitie ben ik in 1987 in Dronten komen wonen, waar wij nog steeds met veel plezier wonen. Ik was en ben nog steeds fanatiek badmintonner. Via de Badmintonclub Dronten ben ik in contact gekomen met Flevostar. Toen mij in 1998 gevraagd werd in te vallen als trainer voor de badmintongroep hoefde ik dan ook niet te twijfelen.

Begonnen als invaller maar eigenlijk doe ik dat nog steeds, al is er wel iets meer bij gekomen.

Ik vind het fijn om het te doen en haal hier veel voldoening uit.

Wie weet zie ik je wel eens, als het je ook wat lijkt, als badmintonner bij Flevostar.

Gaby Goudzwaard