Jan van Heerdetoernooi 2023

17 juni was het Jan van Heerdetoernooi. Drie poules gingen om tien uur van start na het optreden van de meiden van onze Ritmische gym.

Het was een sportief toernooi met veel leuk voetballen.

Om drie uur was de prijsuitreiking. Onze voetballers hebben de tweede plaats behaald.

Zie ook het fotoboek

Havenpleinfestival

(foto: Robbie van Herwaarde)

Zaterdag 10 juni zaten de vrijwilligers klaar om iedereen te voorzien van informatie over onze club. Ondertussen waren de darters bezig met koppelwedstrijdjes, lieten de rolstoelbasketballers mensen ervaren hoe het is om te sporten in een rolstoel door een parcours af te leggen en lieten de dames van Ritmisch gymnastiek een dans zien met lint, knotsen en hoepel. De wind bracht wat tegenspel bij de linten, maar dat doorstonden de dames prima.

Bij de darters heeft het koppel met Lyon de finale gewonnen van het koppel met Jaimee. Erick heeft zijn eerste 180 score gegooid, het was een leuk toernooi dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Bekijk ook onze fotoboek voor meer leuke foto’s en filmpje.

HTC toernooi

Om half negen stond iedereen klaar voor vertrek  naar Zwolle. Om half tien begon het toernooi en we mochten gelijk aan de bak. Het was over het algemeen een leuk toernooi met gelijkwaardige tegenstanders. Helaas voor ons werden we zesde in een poule van zeven teams.  Al met al een geslaagde dag met een heerlijk zonnetje erbij.  Zaterdag 17 juni is er het Jan van Heerdetoernooi.