Basketbalwedstrijd (nasitoernooi) in Juliandorp

Op zaterdag 1 juni vertrok het team alweer vroeg richting Julianadorp om ons daar om 10.00 uur ’s ochtends in de sporthal te melden.

Om half 11 kon ons team aantreden voor de eerste wedstrijd tegen de Mustangs in de C-divisie. Dit bleek een team te zijn die al langer ervaring had en we kwamen dus maar moeilijk op gang, helaas verloren we dit wedstrijdje.

Na de eerste ronde werden er in totaal nog 3 wedstrijden gespeeld tegen Pigeon on Wheels, JBC en Achilles Flames. Ondanks dat er aardig goed door ons werd gespeeld, er waren enkele briljante doelpunten van Deborah, Desiree en topscoorder Rogier, eindigden we op een 5e plaats in het eindklassement. De tegenstanders waren helaas te sterk. Ondanks dat had het team veel plezier met elkaar. Na afloop ontvingen we een mooie beker en iedereen kreeg nog een leuk spelletje speelkaarten cadeau. Tevens aten we met alle spelers als gezellige afsluiting van het toernooi net als voorgaande jaren een heerlijk bordje nasi of bami met saté.

Op 6 juli houdt het team als vaste afsluiting van het trainingsjaar weer de jaarlijkse barbecue bij 1 van de families van het team in de tuin.

Groeten van de basketballers
(geschreven door Viveka Schuiling)