Sport kent geen beperking darttoernooi

Op zaterdag 26 januari was er het “Sport kent geen beperking” toernooi in ’t Dok.

Dit werd georganiseerd door de buurtsportcoach, Bulldokkies, Triade en Flevostar. Maar liefst 17 spelers uit Flevoland kwamen naar Dronten om de krachten met ons te meten. Gelukkig hebben we veel geoefend. Met maar liefst 5 spelers van Flevostar hebben we geprobeerd de titel binnen te halen. Tim, Arjan, Gerwin, Leo en Marcel waren van de partij. Dankzij een tip van Gaby konden we over onze geweldige shirts beschikken. Dit maakte het nog veel leuker. Nu waren we goed herkenbaar.

Iedereen droeg met trots zijn shirt en dit was een extra stimulans om nog beter te gaan gooien. Er werd zeer sportief gespeeld. Iedereen hielp elkaar waar nodig. Het was duidelijk zichtbaar dat het samen sporten belangrijk was. We zijn begonnen met de poule wedstrijden. Hierin werden goed resultaten gehaald. Na een lekkere lunch ging de strijd weer verder. Nu kwam het er echt op aan. Als je de wedstrijd verliest is het afgelopen. Helaas troffen Arjan en Gerwin elkaar gelijk en was er iemand minder van ons om het toernooi op onze naam te schrijven.

Met trots kunnen we jullie vertellen dat Gerwin het toernooi op zijn naam heeft geschreven. Hij heeft geen enkele partij verloren en hierdoor te terechte winnaar. Gerwin namens ons alle van harte gefeliciteerd. We zijn trots dat je bij ons dart en zo’n mooie prestatie hebt geleverd. Namens Flevostar willen we iedereen hartelijk bedanken voor de hulp en de gezelligheid. Zonder jullie hulp en aanwezigheid was het niet gelukt. We kijken uit naar het volgende toernooi.