Diploma/medaille dag Ritmische Gymnastiek

Afgelopen dinsdag namen de 5 leden van de ritmische gym tijdens hun eigen traininingsuur deel aan de diploma/medaille-dag.

Ondanks dat de meiden uitstekend voorbereid waren, was de spanning van de gezichten af te lezen. Begonnen werd er met het moeilijkste onderdeel, namelijk het lange lint. Iedereen heeft zich er  doorheen weten te slaan en kreeg een applaus van familie die aan de kant zat aan te moedigen.

Vervolgens kwam het onderdeel knotsen aan bod. Dit ging al een heel stuk beter en bij sommigen kwam er een voorzichtige glimlach op het gezicht.

Tot slot het onderdeel touw waarbij bij iedereen de gooi perfect gevangen werd! 2 van de dames die deelnamen, kwamen nog uit op een extra onderdeel. Dit is het onderdeel zonder materiaal waarbij het niet gaat om het materiaal maar om de sierlijkheid die tijdens verschillende lichaamselementen worden getoond. Alles werd gejureerd door Viveka.

Toen zij alle punten had verzameld en de diploma's ingevuld waren kwam het verlossende antwoord. Vera, Julia en Thea ontvingen een prachtige zilveren medaille en Miriam en Jaimee mochten beiden zelfs een gouden medaille in ontvangst nemen! Alle dames hadden het geweldig gedaan en daar mogen ze met recht trots op zijn.