Flevostar 2 op stoom!

Flevostar 1 heeft beide wedstrijden vol overtuiging gewonnen. Helaas geen verslag deze keer maar....

hieronder een prachtig verslag van Sjors over Flevostar 2

Zaterdag 14 oktober kwam het team van Flevostar 2 weer samen voor de competitiewedstrijden. Er werd gespeeld tegen FC MEO 4 en SV Raalte. Luca, Jaimee, Carmen, Rowan, Yannick en Sjors waren van de partij.

Na een korte warming-up begon de wedstrijd tegen FC MEO. Deze tegenstanders waren in tegenstelling tot de Flevostars wat groot van stuk, maar daar liet niemand in het team zich door afschrikken. Met een mooi samenspel, knappe passes en pittige verdediging wonnen de jongens en meiden met 3-0. Na deze zege stonden de Flevostars met SV Raalte op het veld. Ondanks dat ze met 6-0 de winst pakten, moest er echt hard gewerkt worden. Veel meters werden gemaakt over het veld.

Het werd spannend toen de tegenstander een paar keer door de verdediging brak, maar daar stond Jamie die twee knappe ballen met overtuiging wist te stoppen. Carmen vloog een paar keer door de lucht om een doelpunt te maken, om vervolgens weer met een koprol heel soepel op haar voeten terecht te komen. En Sjors en Luca pakte meerdere malen de bal af van de tegenstander en konden hun spel goed verstoren. Rowan, Yannick en Carmen scoorden er in de wedstrijd op los.

Wat opvalt is hoe dit team op elkaar is afgestemd en met elkaar samen werkt naar de winst. Het seizoen is nog maar net begonnen, maar dit dreamteam van trainers Ron en Jan staat nu al als een huis!