Darttoernooi

Woensdag 12 juli was DE dag van het jaar voor de darters van Flevostar en de Bull Dokkies. Ondertussen mogen we het gezamenlijke toernooi een echte traditie noemen. Bij dit toernooi wordt een speler van Flevostar gekoppeld aan een speler van de Bull Dokkies. Gedurende het gehele toernooi blijven deze spelers bij elkaar. Middels een poule ronde en daarna de nock out fase wordt er gestreden voor een goede plaats. Natuurlijk is de 1e plaats, met de hierbij behorende wisselbeker, het streven. Deze wisselbeker is dit jaar voor de 3e keer uitgereikt.

De opkomst was super! In totaal hebben er 13 koppels om de eer gestreden. De sfeer was super goed. De poule fase is ingedeeld over 4 borden. Betekent dat er op 3 borden met 3 koppels werd gespeeld en op 1 bord met 4 koppels. Mede hierdoor duurde de poule fase wat langer. Natuurlijk mocht dit de pret niet drukken. Rond een uur of half 10 werd overgegaan naar de knock out ronde. Rond een uur of 11 konden de pijlen opgeborgen worden en waren de winnaars bekend. Natuurlijk is iedereen naar huis gegaan met een medaille als aandenken. De wisselbeker krijgt dit jaar een plaats bij Jaimee. Samen met Hans heeft zij de 1e plaats behaald. Ze hebben er samen hard voor gestreden.

Lijkt het je nou ook leuk om een keer te komen darten, dan ben je natuurlijk meer dan welkom! We gaan nu eerst genieten van de vakantie, maar vanaf 6 september zijn we weer elke woensdag vanaf 18:30 tot ± 19:45 in Sportcafe ‘t Dok om te darten.

Allemaal een hele fijne vakantie en tot 6 september!

Lieve groet, Evelien