Supergezellige, geslaagde familie- afsluitings-RG-les

Op dinsdag 18 juli was alweer de laatste les aangebroken. Wat gaat een jaar toch vlug! Speciaal voor deze les waren familieleden uitgenodigd om met ons mee te komen doen. In totaal waren we met 12 personen, erg gezellig. Er deden zowel heren als dames mee en dat maakte het extra leuk.

Er werd begonnen met een warming-up op muziek waarbij o.a. een beetje ballet aan bod kwam,

daarna werden er op muziek verschillende techniekjes geoefend met de 2 knotsen. Dat gooien is toch moeilijker dan gedacht! Iedereen deed zijn/ haar uiterste best. Vervolgens werden er tweetallen gevormd en werden er grote wissels geoefend met de hoepel, d.w.z. op allerlei manieren overgooien en overrollen. Dat ging eigenlijk supergoed voor de eerste keer.

Nadat iedereen zich even lekker uitgeleefd had gingen de meegekomen familieleden aan de kant nog genieten van een aantal mooie demonstratiedansen welke door de bestaande leerlingen 1 voor 1 werden getoond. Allemaal deden ze hun dans helemaal alleen en dat verdiende natuurlijk sowieso al een applaus! Tot slot kon iedereen nog deelnemen aan kegelen en daarna was het alweer tijd om afscheid te nemen.

Van Viveka kreeg iedereen nog een iets lekkers en een kleine attentie omdat men deelgenomen had aan deze leuke les. Leon hield aan eind nog een korte onverwachte speech waarbij hij vermeldde dat de dames het geweldig doen! Na iedereen een fijne vakantie te hebben gewenst werd iedereen uitgezwaaid en kunnen de meiden gaan genieten van een welverdiende zomervakantie.